VACATURES

Word onze nieuwe collega!

Vacature jurist of kandidaat-notaris voor onze afdeling onroerend goed

Vind je het leuk om zelfstandig te adviseren en verantwoordelijkheid voor dossiers te nemen? Wij zijn op zoek naar een jurist of kandidaat-notaris voor onze afdeling onroerend goed

 • Afgeronde opleiding Notarieel/Nederlands recht of HBO recht;
 • Je bent stressbestendig en communicatief sterk;
 • Je bent ondernemend, een teamplayer, leergierig en vindt het prettig om in contact te staan met klanten;
 • Je bent bereid te investeren in kennis;
 • Ervaring is zeker een pré;
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Als jurist of kandidaat-notaris krijg je de mogelijkheid om je inhoudelijk maar ook communicatief te ontwikkelen. Samen met andere ervaren juristen en notarieel medewerkers worden dossiers in behandeling genomen en wordt gezocht naar (juridische) oplossingen. Je krijgt ook de mogelijkheid om externe opleidingen te volgen.

Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze klanten, je voert indien nodig zelfstandig besprekingen en je maakt notariële akten op. Adviseren en verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot leveringen van onroerend goed, het vestigen van een hypotheekrecht maar ook het splitsen in appartementsrechten of de voorbereiding van een nieuwbouwproject kunnen – afhankelijk van de aanwezige kennis en ervaring – behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast zal je als behandelaar van een dossier ook daar verantwoordelijkheid voor dragen en zorgen dat een dossier netjes wordt afgerond.

Wij vinden aandacht voor cliënten en het leveren van kwalitatief maatwerk vanzelfsprekend. Wij willen dat iedere klant na het advies of passeren van de akte met een fijn gevoel naar huis gaat omdat alles goed geregeld is en in begrijpelijke taal is uitgelegd.

Ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en vind je het leuk om in een fijne, informele werksfeer, in een leuk en gevarieerd team met korte lijnen te werken?

 

Solliciteer dan! Stuur je motivatiebrief en C.V. vóór 5 april 2024 naar Marian van der Linden via marian@maashorstnotarissen.nl of solliciteer direct via de website. Voor meer informatie over ons kantoor kun je bellen naar 0486-46 26 14.

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier volledig in en voeg jouw CV bij.

  Persoonlijke gegevens

  Aanspreektitel:  

  de heermevrouw

  Op welke functie wil je solliciteren?

  Verstuur je CV

  Korte motivatie

  Bovenstaande gegevens worden door Maashorst Notarissen uitsluitend gebruikt voor deze sollicitatieprocedure. Wij zullen jouw gegevens op geen enkele manier met derden delen. Voor meer informatie kun je onze privacy verklaring nalezen.

  Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.


  Neem contact met ons op:

   Stel uw vragen via WhatsApp

   Het kantoor is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

   Contact persoon