Woningen en onroerendgoed

diensten woning Maashorst notarissen

Koopovereenkomst

Voorlopige overeenkomst is al snel definitief

De verkoper en koper leggen de tussen hen gemaakte afspraken schriftelijk vast in de koopovereenkomst. Anders dan veel mensen denken, is er weinig ‘voorlopigs’ aan de koopovereenkomst. Koopt u particulier een woning, dan heeft u na de ondertekening van de koopovereenkomst nog drie dagen bedenktijd. Daarna zit u aan de koopovereenkomst vast, afgezien van eventuele ontbindende voorwaarden.

Koopovereenkomst op maat

Daarom is het zo belangrijk dat in de koopovereenkomst precies is opgenomen wát u koopt, voor welke prijs, in welke staat, met welke juridische en feitelijke bijzonderheden, op welke datum u de woning geleverd krijgt en of er nog ontbindende voorwaarden zijn, zoals een financieringsvoorbehoud.

Verkoopt of koopt u zonder makelaar? Dan kunnen we bij Maashorst Notarissen de koopovereenkomst voor u verzorgen, zodat u zeker weet dat alle belangrijke punten daarin zijn opgenomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

HEEFT U NOG VRAGEN? OF ADVIES NODIG?

Vraag het aan een van onze specialisten op het gebied van woning en onroerendgoed. U kunt ons bereiken op telefoonnummer
0486 - 462 614.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verstandige keuzes, snel en accuraat vastgelegd voor nu en volgende generaties

Neem contact met ons op:

    Het kantoor is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.