VACATURES

Word onze nieuwe collega!

Vacature receptioniste


Wil jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten zijn? Wij zijn op zoek naar een representatieve, enthousiaste multi-tasker met sterke communicatieve vaardigheden:

 • Communicatieve vaardigheden en een representatieve en enthousiaste uitstraling;
 • Nauwkeurigheid en geordend;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Minimaal 3 dagen, maar bij voorkeur 4 of 5 dagen per week beschikbaar.
 • Per direct of op korte termijn beschikbaar.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die (voor het eerst) een huis kopen, (levens)testament willen opmaken of die gaan trouwen en huwelijkse voorwaarden willen opstellen of misschien wel hulp nodig hebben bij hun scheiding of bij de oprichting of overdracht van een onderneming?

Ben jij een echte multi-tasker die meerdere dingen tegelijk kan zoals klanten op een goede manier ontvangen en telefoonlijntjes doorzetten naar collega’s of in de wacht zetten terwijl je ook nog secuur en oplettend de akten die gepasseerd zijn door de notarissen registreert of klaarzet om te verzenden naar het Kadaster?

Kun je snel achterhalen (door de juiste vragen te stellen) naar welke collega (van welke afdeling) de klant doorgezet moet worden met een specifieke vraag?

Lijkt het je leuk om in een fijne, informele werksfeer, in een leuk en gevarieerd team met korte lijnen te werken en samen met twee andere enthousiaste collega’s het receptiefront te bewaken waar je jezelf geen moment hoeft te vervelen ?

 

Solliciteer dan! Stuur je motivatiebrief en C.V. vóór 20 juni 2023 naar Marian van der Linden via marian@maashorstnotarissen.nl of solliciteer direct via de website. Voor meer informatie over ons kantoor kun je bellen naar 0486-46 26 14.

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier volledig in en voeg jouw CV bij.

  Persoonlijke gegevens

  Aanspreektitel:  

  de heermevrouw

  Op welke functie wil je solliciteren?

  Verstuur je CV

  Korte motivatie

  Bovenstaande gegevens worden door Maashorst Notarissen uitsluitend gebruikt voor deze sollicitatieprocedure. Wij zullen jouw gegevens op geen enkele manier met derden delen. Voor meer informatie kun je onze privacy verklaring nalezen.

  Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.


  Neem contact met ons op:

   Stel uw vragen via WhatsApp

   Het kantoor is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

   Contact persoon