VACATURES

Word onze nieuwe collega!

Vacature jurist of kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Vind je het leuk om zelfstandig te adviseren en verantwoordelijkheid voor dossiers te nemen? Wij zijn op zoek naar een jurist of kandidaat-notaris voor onze afdeling ondernemingsrecht.

 • Afgeronde opleiding Notarieel Recht of HBO recht;
 • Je bent stressbestendig en communicatief sterk;
 • Je bent ondernemend, een teamplayer, leergierig en vindt het prettig om in contact te staan met klanten;
 • Je bent bereid te investeren in kennis;
 • Ervaring is zeker een pré;
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Als jurist of kandidaat-notaris krijg je de mogelijkheid om je inhoudelijk maar ook communicatief te ontwikkelen. Samen met andere ervaren juristen en notarieel medewerkers worden dossiers in behandeling genomen en wordt gezocht naar (juridische) oplossingen. De deur staat open voor overleg. Je krijgt de kans om onze ondernemingsrechtpraktijk over de gehele breedte te leren kennen.

Je zal met de klant in gesprek gaan, zelfstandig oppakken en onderzoeken van vraagstukken en adviezen en notariële akten voorbereiden. Daarnaast zal je als behandelaar van een dossier ook daar verantwoordelijkheid voor dragen en zorgen dat een dossier netjes wordt afgerond en werk je nauw samen met de notarissen.

Wij willen dat iedere klant na het advies of passeren van de akte met een fijn gevoel naar huis gaat omdat alles goed geregeld is en in begrijpelijke taal is uitgelegd.

Ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en vind je het leuk om in een fijne, informele werksfeer, in een leuk en gevarieerd team met korte lijnen te werken?

 

Solliciteer dan! Stuur je motivatiebrief en C.V. vóór 15 juli 2022 naar Marian van der Linden via marian@maashorstnotarissen.nl of solliciteer direct via de website. Voor meer informatie over ons kantoor kun je bellen naar 0486-46 26 14.

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier volledig in en voeg jouw CV bij.

  Persoonlijke gegevens

  Aanspreektitel:   de heermevrouw

  Op welke functie wil je solliciteren?

  Verstuur je CV

  Korte motivatie

  Bovenstaande gegevens worden door Maashorst Notarissen uitsluitend gebruikt voor deze sollicitatieprocedure. Wij zullen jouw gegevens op geen enkele manier met derden delen. Voor meer informatie kun je onze privacy verklaring nalezen.

  Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.


  Neem contact met ons op:

   Stel uw vragen via WhatsApp

   Het kantoor is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

   Contact persoon