VACATURES

Word onze nieuwe collega!

Vacature jurist of kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Vind je het leuk om zelfstandig te adviseren en verantwoordelijkheid voor dossiers te nemen? Ben je bereidt om voor de cliënt “net dat stapje extra” te zetten? Wij zijn op zoek naar een jurist of kandidaat-notaris voor onze afdeling ondernemingsrecht

 • Afgeronde opleiding Notarieel/Nederlands recht of HBO recht of verwacht de studie op korte termijn af te ronden;
 • Je kunt omgaan met tijdsdruk en krappe deadlines en bent communicatief sterk;
 • Je bent ondernemend, een teamplayer, leergierig en vindt het prettig om in contact te staan met klanten;
 • Je bent bereid te investeren in kennis;
 • Ervaring is zeker een pré;
 • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Als jurist of kandidaat-notaris krijg je de mogelijkheid om je inhoudelijk maar ook communicatief te ontwikkelen. Samen met andere ervaren juristen en notarieel medewerkers worden dossiers in behandeling genomen en wordt gezocht naar (juridische) oplossingen. De deur staat open voor overleg. Je krijgt de kans om onze ondernemingsrechtpraktijk over de gehele breedte te leren kennen. Je krijgt ook de mogelijkheid om externe opleidingen te volgen.

Je zal met de klant besprekingen voeren ter voorbereiding op het opstellen van akten en geeft notarieel juridisch advies ter zake. Zorgdragen voor en begeleiden bij de oprichting van een besloten vennootschap, de statuten van een onderneming in overeenstemming brengen met de huidige wetgeving of de overdracht van aandelen notarieel vastleggen behoort tot de opdrachten waar je verantwoordelijk voor kunt zijn. Ook het opstellen van fusie- of splitsingsvoorstellen met de vereiste notariële akten of complexe herstructureringen kunnen, afhankelijk van de aanwezige kennis en ervaring, tot je verantwoordelijkheid behoren. Tevens fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner voor onze notariële medewerkers en college kandidaat-notarissen/juristen.

Wij willen dat iedere klant na het advies of passeren van de akte(n) met een fijn gevoel naar huis gaat omdat alles goed geregeld is en in begrijpelijke taal is uitgelegd.

Ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en vind je het leuk om in een fijne, informele werksfeer, in een leuk en gevarieerd team met korte lijnen te werken?

Wij willen dat iedere klant na het advies of passeren van de akte met een fijn gevoel naar huis gaat omdat alles goed geregeld is en in begrijpelijke taal is uitgelegd.

Ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en vind je het leuk om in een fijne, informele werksfeer, in een leuk en gevarieerd team met korte lijnen te werken?

 

Solliciteer dan! Stuur je motivatiebrief en C.V. vóór 6 januari 2023 naar Marian van der Linden via marian@maashorstnotarissen.nl of solliciteer direct via de website. Voor meer informatie over ons kantoor kun je bellen naar 0486-46 26 14.

Solliciteer direct

Vul onderstaand formulier volledig in en voeg jouw CV bij.

  Persoonlijke gegevens

  Aanspreektitel:  

  de heermevrouw

  Op welke functie wil je solliciteren?

  Verstuur je CV

  Korte motivatie

  Bovenstaande gegevens worden door Maashorst Notarissen uitsluitend gebruikt voor deze sollicitatieprocedure. Wij zullen jouw gegevens op geen enkele manier met derden delen. Voor meer informatie kun je onze privacy verklaring nalezen.

  Ja, ik ga akkoord met de privacy verklaring.


  Neem contact met ons op:

   Stel uw vragen via WhatsApp

   Het kantoor is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur

   Contact persoon